Bakt til perfeksjon i vår spesialovn med håndlagde lavasteiner — sprø, luftig og perfekt svidd.

PIZZA ROSSO

MARGHERITA (1, 6a)  199.-
San Marzano-tomatsaus, mozzarella fiordilatte, fersk basilikum og ekstra virgin olivenolje.

CAPRICCIOSA (1, 6a) 239.-
San Marzano-tomatsaus, mozzarella fiordilatte, aromasopp, prosciutto cotto og Kalamata-oliven.

PEPPERONI SPECIALE (1, 6a)  239.-
San Marzano-tomatsaus, mozzarella fiordilatte, pepperoni fra Myklevik Gård i Lofoten, hjemmelaget syltet jalapeño og chilihonning.

PARMA (1, 4c, 6a)  249.-
San Marzano-tomatsaus, mozzarella fiordilatte, prosciutto di parma, pinjekjerner, cherrytomater og frisk ruccola.

N'DUJA (1, 6a) 249.-
San Marzano-tomatsaus, mozzarella fiordilatte, krydret 'nduja fra Myklevik Gård i Lofoten (en smørbar og litt sterk salami), stracciatella, basilikum og olivenolje.


BEEF UMAMI (1, 6a) 249.-
San Marzano-tomatsaus, mozzarella fiordilatte, langtidsstekt oksebryst (12 timer), aji-majones, chili,  aromasopp og vårløk.


VEGETAR FRESCA (1, 6a) 229.-

San Marzano-tomatsaus, mozzarella fiordilatte, squash, aromasopp, pangrattato (sprø italienske brødsmuler med urter og krydder) og sitronskall.


PIZZA BIANCO

MORTADELLA (1, 4f, 6a) 249.-
Rørosrømme, mozzarella fiordilatte, mortadella, hjemmelaget pistasjpesto, burrata og sitronskall.

TARTUFFO (1, 6a) 249.-
Rørosrømme, mozzarella fiordilatte, aromasopp, trøffelsalami, trøffelsjøgress, Grana Padano og frisk timian.

OKONOMIYAKI (1, 6a, 7) 249.-
Rørosrømme, mozzarella fiordilatte, miso-majones, asiatisk BBQ-saus, bonito-flak (tørket tunfisk), vårløk.

LØYROM DELUXE (1, 6a, 7) 349.-
Rørosrømme, mozzarella fiordilatte, rødløk, dill, sitron og Løyrom-kaviar.

🍷 Spør din servitør om glutenfri bunn (+35 NOK), ekstra topping eller vinanbefalinger.

BARNEPIZZA

MARGHERITA (1, 6a)  99,-
San Marzano-tomatsaus, mozzarella fiordilatte, fersk basilikum.

COTTO (1, 6a)  125,-
San Marzano-tomatsaus, mozzarella fiordilatte, kokt italiensk skinke.