NAPOLITANSK PIZZAMENY

Bakt til perfeksjon i vår spesialovn med håndlagde lavasteiner — sprø, luftig og perfekt svidd.

JULESPECIAL PIZZA 

BBQ PINEKJØTT ROSSO  (1, 6a)  279.-
San Marzano-tomatsaus, mozzarella fiordilatte, rødløk, pinekjøtt fra Narvik, smoky BBQ saus. 

HOISIN RIBBE BIANCO  (1, 6a)  279.-
Rørosrømme, mozzarella fiordilatte, ribbe marinert i hoisinsaus, sesamfrø. 

PIZZA ROSSO

MARGHERITA (1, 6a)  199.-
San Marzano-tomatsaus, mozzarella fiordilatte, fersk basilikum og ekstra virgin olivenolje.

CAPRICCIOSA (1, 6a) 259.-
San Marzano-tomatsaus, mozzarella fiordilatte, aromasopp, prosciutto cotto og Kalamata-oliven.

PEPPERONI SPECIALE (1, 6a)  259.-
San Marzano-tomatsaus, mozzarella fiordilatte, ekte italiensk pepperoni, hjemmelaget syltet jalapeño og chilihonning.

HAWAII  (1, 6a)  259.-
San Marzano-tomatsaus, mozzarella fiordilatte, prosciutto cotto, hjemmelaget syltet jalapeño og ananasgel.

PARMA (1, 4c, 6a)  269.-
San Marzano-tomatsaus, mozzarella fiordilatte, prosciutto di parma, pinjekjerner, cherrytomater og frisk ruccola.

N'DUJA (1, 6a) 269.-
San Marzano-tomatsaus, mozzarella fiordilatte, krydret 'nduja fra Myklevik Gård i Lofoten (en smørbar og litt sterk salami), stracciatella, basilikum og olivenolje.

BEEF UMAMI (1, 6a) 269.-
San Marzano-tomatsaus, mozzarella fiordilatte, langtidsstekt oksebryst (12 timer), aji-majones, chili,  aromasopp og vårløk.


PIZZA BIANCO


MORTADELLA (1, 4f, 6a) 279.-
Rørosrømme, mozzarella fiordilatte, mortadella, hjemmelaget pistasjpesto, burrata og sitronskall.

TARTUFO (1, 6a) 269.-
Rørosrømme med trøffel, mozzarella fiordilatte, aromasopp, salsicia, Grana Padano og trøffelolje. 

REINSDYR (1, 6a, 7) 279.-
Rørosrømme, mozzarella fiordilatte, carpaccio av reinsdyr fra Saltfjellet, marineret svart kantarell og sopp majo.   

LØYROM DELUXE (1, 6a, 7) 349.-
Rørosrømme, mozzarella fiordilatte, rødløk, dill, sitron og Løyrom-kaviar.

CARBONARA (1, 6a) 259.-
Rørosrømme, mozzarella fiordilatte, pancetta, gravet eggeplomme, svart pepper. 

KYLLING/MANGO (1, 6a) 269.-
Rørosrømme, mozzarella fiordilatte, marinert kylling, mangogel, pistachio crumble, brie ost. 

🍷 Spør din servitør om glutenfri bunn (+35 NOK), ekstra topping eller vinanbefalinger.

BARNEPIZZA

MARGHERITA (1, 6a)  99,-
San Marzano-tomatsaus, mozzarella fiordilatte, fersk basilikum.

COTTO (1, 6a)  125,-
San Marzano-tomatsaus, mozzarella fiordilatte, kokt italiensk skinke.


Make it