Bakt til perfeksjon i vår spesialovn med håndlagde lavasteiner — sprø, luftig og perfekt svidd.
PIZZA ROSSO
MARGHERITA (1, 6a) 199.-
San Marzano-tomatsaus, mozzarella fiordilatte, fersk basilikum og ekstra virgin olivenolje.
CAPRICCIOSA (1, 6a) 239.-
San Marzano-tomatsaus, mozzarella fiordilatte, aromasopp, prosciutto cotto og Kalamata-oliven.
PEPPERONI SPECIALE (1, 6a) 239.-
San Marzano-tomatsaus, mozzarella fiordilatte, pepperoni fra Myklevik Gård i Lofoten, hjemmelaget syltet jalapeño og chilihonning.
PARMA (1, 4c, 6a) 249.-
San Marzano-tomatsaus, mozzarella fiordilatte, prosciutto di parma, pinjekjerner, cherrytomater og frisk ruccola.
N'DUJA (1, 6a) 249.-
San Marzano-tomatsaus, mozzarella fiordilatte, krydret 'nduja fra Myklevik Gård i Lofoten (en smørbar og litt sterk salami), stracciatella, basilikum og olivenolje.
BEEF UMAMI (1, 6a) 249.-
San Marzano-tomatsaus, mozzarella fiordilatte, langtidsstekt oksebryst (12 timer), aji-majones, chili, aromasopp og vårløk.
VEGETAR FRESCA (1, 6a) 229.-
San Marzano-tomatsaus, mozzarella fiordilatte, squash, aromasopp, pangrattato (sprø italienske brødsmuler med urter og krydder) og sitronskall.
PIZZA BIANCO
MORTADELLA (1, 4f, 6a) 249.-
Rørosrømme, mozzarella fiordilatte, mortadella, hjemmelaget pistasjpesto, burrata og sitronskall.
TARTUFFO (1, 6a) 249.-
Rørosrømme, mozzarella fiordilatte, aromasopp, trøffelsalami, trøffelsjøgress, Grana Padano og frisk timian.
OKONOMIYAKI (1, 6a, 7) 249.-
Rørosrømme, mozzarella fiordilatte, miso-majones, asiatisk BBQ-saus, bonito-flak (tørket tunfisk), vårløk.
LØYROM DELUXE (1, 6a, 7) 349.-
Rørosrømme, mozzarella fiordilatte, rødløk, dill, sitron og Løyrom-kaviar.
🍷 Spør din servitør om glutenfri bunn (+35 NOK), ekstra topping eller vinanbefalinger.
BARNEPIZZA
MARGHERITA (1, 6a) 99,-
San Marzano-tomatsaus, mozzarella fiordilatte, fersk basilikum.
COTTO (1, 6a) 125,-
San Marzano-tomatsaus, mozzarella fiordilatte, kokt italiensk skinke.