På Lystpå ønsker vi å gjøre ditt måltid til noe mer enn bare et måltid. Vi elsker det lille ekstra!
Vi bruker gjerne det lokale, også i kombinasjon med det globale for å skape smaker og opplevelser vi håper du vil huske.
Minimum 10 personer for å bestille catering tapas.
Må bestilles minimum fem dager i forveien
CATERING TAPAS kr 445,- per person
Lystpå’s spanske kjøttboller i tomatsaus (1,2)
Kyllingspyd med sataysaus (3,5,6a,12)
Scampi med chillisaus og koriander (8)
Stekt chorizopølse med cherrytomat og urter
Røkt laks med sennepssaus (2,7,11,14)
Eggerøre (1,2)
Lystpå’s aiolipoteter med purreløk og sennep (2,11,14)
Pastasalat med grønnsaker og chilimajo (2,6a)
Tomatsalat med fetaost og basilikumpesto (1,4a,4c)
Marinerte oliven
Utvalg av spekemat
Utvalg av oster med tomatmarmelade (1)
Aioli (2,11,14)
Basilikumspesto (1,4a,4c)
Focaccia (6a)
JULETAPAS kr 495,- per person
Svineribbe med epler, svisker og rødkål
Baconsurrede dadler
Julepølse med kålrabistappe
Røkt laks og sennepssaus
Eggesalat
Waldorfsalat
Juleskinke og spekemat
Grønn salat med oliven, tomat, ruccola
Et utvalg oster og hjemmelagde pepperkaker og tomatmarmelade
Aiolipoteter med sennep og purre
Aioli
Godt brød
JULEBUFFET kr 425,- per person
Pinnekjøtt med kålrabistappe og sjy.
Svineribbe servert med epler og svisker, rødkål, stekt julepølse, julesaus og kokte poteter
Sennep
DESSERTER kr 65,- per person
Kardemomme og kanel pannacotta
Servert med marinerte bær
Riskrem
Servert med kirsebærsaus og ristede mandler
JULELUNSJ kr 335,- per person
Svineribbe og julepølse med epler, svisker og rødkål
Røkt laks og sennepsaus
Eggerøre
Juleskinke
Leverpostei, bacon og syltede rødbeter
Grønn salat med oliven, tomat, ruccola
Aiolipoteter med sennep og purre
Waldorfsalat
Aioli
Godt brød
Allergener:
1=Melk, 2=Egg, 3=Peanøtter, 4=Nøtter, 4a=Cashewnøtter, 4b=Valnøtter 4c=Pinjekjerner, 4d=Mandel, 4e=Hasselnøtter, 4f=Pistasjnøtter, 4g=Macademiannøtter, 5=Soya, 6a=Hvete, 6b=Rug, 7=Fisk, 8=Skalldyr, 9=Bløtdyr, 10=Selleri, 11=Sennep, 12=Sesamfrø, 13=Lupin, 14=Sulfitt