På Lystpå ønsker vi å gjøre ditt måltid til noe mer enn bare et måltid. Vi elsker det lille ekstra!
Meny kun for søndag 14. februar:
Vi bruker gjerne det lokale, også i kombinasjon med det globale for å skape smaker og opplevelser vi håper du vil huske.
Meny Lunsj/Småretter
Serveres fra 11:00-14:00 (lørdag 13:00-16:00)
Halloumisandwich kr 189,-
Salat, tomat, parmesan, løk, chiliaioli, gresskarkjerner
Allergener: 1,2,6a,11,14
Dagens Bakst kr 49,-
Spør din servitør om dagens bakst
Serveres fra 11:00-20:00 (fre/lør til 22:00)
Kyllingsalat kr 195,-
Tomat, løk, fetaost, cashewnøtter, balsamico, brød og smør
Allergener: 1,4a,6a,14
Biff Burger kr 225,-
Salat, løk, dressing, cheddar, bacon, pommes bistro, aioli
Allergener: 1,2,6a,11,14
Lystpås Fiskesuppe kr 195,-
Fersk fisk, reker, gulrot, fennikel, gressløk, brød og smør
Allergener: 1,6a,7,8,14
Utvalg Oster kr 169,-
Assorterte oster servert med fruktbrød og marmelade
Allergener: 1,6a,6b
Utvalg Spekemat kr 169,-
Assorterte skinker og salamier servert med brød og aioli
Allergener: 2,6a,11,14
Kveld
Serveres fra 16:00-20:00 (fre/lør til 22:00)
Dagens 3-retter
Kr 575,- per person (kokken setter en utvalgt meny)
Drikkepakke kr 355,- per person
Alkoholfri drikkepakke Kr 240,- per person
FORRETTER
Kamskjell kr 155,-
Blomkål, hvitvinssaus, gressløk
Allergener: 1,9,14
Fiskesuppe kr 155,-
Kongekrabbe fra Finnmark, gulrot, fennikel, gressløk
Allergener: 1,8,10,14
Lammeroast kr 155,-
Eple, jordskokk, steinsopp
Allergener: 1,14
HOVEDRETTER
Bakt Torsk kr 295,-
Risoni, gulrot, mandler, hvitvinssaus
Allergener: 1,4d,6a,7,13,14
Grillet Tørrfisk fra Værøy kr 335,-
Gulrot, potet, bacon, løk, hvitvinssaus
Allergener: 1,7,14
Reinsdyr fra Saltfjellet kr 325,-
Bakte poteter, pastinakk, tyttebær, sopp, løk, rosenkål
Allergener: 1,14
DESSERT
Sjokolade og Kirsebær kr 155,-
Sjokoladeganache, kirsebær, pistasj
Allergener: 1,2,4f,14
Sticky Toffee kr 155,-
Karamellsaus, vaniljeis
Allergener: 1,2,6,14
Allergener:
1 = Melk, 2 = Egg, 3 = Peanøtter, 4 = Nøtter, 4a = Cashewnøtter, 4b = Valnøtter 4c = Pinjekjerner, 4d = Mandel, 4e = Hasselnøtter, 4f = Pistasjnøtter 5 = Soya, 6a = Hvete, 6b = Rug, 7 = Fisk, 8 = Skalldyr, 9 = Bløtdyr, 10 = Selleri, 11 = Sennep, 12 = Sesamfrø, 13 = Lupin, 14 = Sulfitt 15 = kylling